martes, 26 de febrero de 2013

Avatar Analògic


Descripció:
La Berta va fer fer-nos les nostres cares amb diferents tècniques: puntets i ombres. Quan vam acabar vam tenir una classe i mitja hora d'un altre per fer el post. Vam trigar com un mes fent totes les làmines i per fer el post.Vam començar fent la làmina 4, la gama de grisos, pintant amb el llapis de mes clar a mes fosc. Després de acabar la franja amb llapis vam començar a fer la làmina 5, el retrat amb la franja de grisos,tot seguit vam continuar amb la franja però ara amb puntets, amb retolador o punta fina negre, després de acabar la franja amb punts vam començar l'autoretrat amb puntets quan vam acabar aquest vam seguir amb la franja de línies.

Procés: 
Làmina 4: Ganma de Grisos

Làmina 4 acabada.

Làmina 5:Avatar amb sombres
Aquesta làmina, no m'ha agradat molt perquè sempre em deixava alguna cosa que no estava be per les ombres.
Làmina 6. Avatar amb puntets 
Aquesta làmina no esta acabada, tenia que fer la samarreta i posar-li mes punts a la part de la dreta de la cara.
Làmina sense acabar els ultims detalls, tenia que posar mes pontets al front i a la part dreta del nas.
Làmina 6 ya acabada.
Làmina 7 
Làmina 7, ya acabada del tot, làmina feta amb línies rectes.
Resultat:
Aquesta es la làmina 4, l'he tingut que repetir una vegada, perque sempre es tacaba per no posar un full sota la meva mà.

Aquesta es la làmina 5, la de ombres que al principi s'assemblava ami pero al final ficant-li mes ombres, no va acabar de semblarsi.
Làmina 6. Aquesta làmina es la que mes es sembla ami, hem trigat molt a fer aquesta làmina i era una mica dificil.
Làmina 7. Aquesta làmina no he tardat tant com a les altres, i a sigut una mica mes fàcil que les altres. Hi no he tardat tant de temps.
Comentari:
M'ha agradat perquè mai havia fet aquest tipus de treball, he aprés a ficar-me un paper sota la mà quant tens que pintar alguna cosa i mes quant utilitzàs un retolador. Crec que els treballs hem podrien aver quedat una mica millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario